autoDNA tanácsok

Használtautó-kereskedés. Érdemes ott autót vásárolni?

Küldte 14 december 2021

A használtautó-piac mindenütt jelen van. Szinte bármilyen áron találhat autót, néhány százezer Forinttól akár több millió Forintig, minden az Ön igényeitől és pénzügyi lehetőségeitől függ. De hogyan lehetünk biztosak abban, hogy egy használt autó megéri az árát? Nos, a megoldás az lehet, ha egy használtautó-kereskedéstől vásárol autót. Megéri?

Továbbiak

autoDNA tanácsok

Félvezetők – hogyan befolyásolja hiányuk az autógyártást?

Küldte 30 november 2021

A COVID-19 világjárványt követő félvezetőpiaci problémák közvetlenül kihatnak a globális autógyártásra. Ez a válság súlyos csapást jelent az összes nagy gyártó számára.

Továbbiak

autoDNA tanácsok

Haszált hibridet szeretne?

Küldte 19 október 2021

Használt hibrid? Ellenőrizze, hogy az elektromos egységgel rendelkező autók a legnépszerűbbek a járművezetők körében. Összeállítottuk a tíz legnépszerűbb modell listáját, különböző árakon. Nézze meg, hogy mire kell figyelnie az autóvásárláskor és hogyan kerülheti el egy rossz választást.

Továbbiak

autoDNA tanácsok

A hazárdjáték vége?

Küldte 17 március 2021

Hasznát autó vásárlás – Úgy tűnik nincs több hazárdjáték

Az AutoDNA átfogó jelentést készített az autópiac átláthatóságáról, amely az adás-vételi ajánlatokon kívül a piac résztvevőinek viselkedését is elemzi. Olyan jellegzetességeket is érint, mint az információs asszimetria és a „citromautók”.

Továbbiak