Legolvasottabb
Új autoDNA Járműtörténeti Jelentés

Új autoDNA Járműtörténeti Jelentés

1 július 2022

 2022 július 1-től az autoDNA Járműtörténeti Jelentés további értékeket kínál ügyfeleink számára. A világtrendeknek való megfelelés érdekében a weboldal vásárlási folyamata leegyszerűsödött, könnyebbé és intuitívabbá vált. A változtatások célja, hogy új előnyöket kínáljanak vásárlóinak, amelyeket a világpiacon bevezetett és alkalmazott modern megoldások inspiráltak.

A jelentés továbbra is tömör jelentés marad egy jármű élettartamáról, amely az alvázszám alapján mutatja be jármű múltját. A cég küldetésének megfelelően az eladókat és vásárlókat hivatott még jobban segíteni a tudatos és biztonságos vásárlásban.

 

A Járműtörténeti Jelentés megjelenésének változása azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleink még hasznosabb, funkcionálisabb és áttekinthetőbb terméket kapjanak, számos további előnnyel. Az egyik az innováció, köszönhetően a jelentés új szakaszainak (A jelentés összefoglalása és QR-kód) bevezetésének. Egy másik optimalizáláson átesett elem a járműtörténet rész. Ebben a részben és a teljes jelentésben is javult az áttekinthetőség és olvashatóság új UX/UI felhasználói felülettel, új színek kerültek felhasználásra, a színek pszichológiájának megfelelően, olyan világos és tiszta háttér, ill. sok más. Ennek az úttörő megoldásnak köszönhetően, amely QR-kód hozzáadásával jár, az online és offline járműértékesítési kínálat bővíthető a járműtörténettel.

 

 

Az autoDNA jelentés több szakaszból áll, amelyek jól olvasható, időrendben elhelyezett lineáris elrendezésben vannak elrendezve. Lehetővé teszi a jármű történetének ellenőrzését az alvázszám segítségével, ami befolyásolhatja a kiválasztott jármű minőségét. Ez az egyik legfontosabb elem, amelyet a vásárlónak meg kell ismernie autóvásárlás előtt.

Vezető termékünket a legjobb globális szabványok szerint fejlesztettük ki. Új szakasz
a riportban – Info Center– lehetővé teszi egy adott alvázszámhoz tartozó jelentés tartalmának egyszerű ellenőrzését, mivel az tartalmazza az előzményekkel kapcsolatos legfontosabb értesítéseket. Az adatok egyszerű, jól olvasható formában, már a vizuális fogadtatás szintjén is átfogóan jelennek meg. A járműtörténelem időrendben kerül bemutatásra, melynek célja, hogy segítse a felhasználókat a járműtörténelem eseményeinek megismerésében, és elősegítse a használt gépjárművekkel kapcsolatos lehetséges problémák és kockázatok hatékony azonosítását.

Már a vételi/eladási ajánlatok böngészése közben érdemes megismerkedni egy autoDNA Járműtörténeti Jelentéssel, hogy kiszűrjük a jó minőségű autókat az úgynevezett bóvliu autók közül (hibás, rejtett mentős múltú autók). A jelentésben szereplő információk javítják az autóipar átláthatóságát és nemzetközi szintűre emelik azt.

További változás a bevásárlókosár új megjelenése az autoDNA weboldalán, amely a vásárlási szakaszban javítja a felhasználók élményét és lehetővé teszi a folyamat minden lépésének irányítását, akár számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon történik a vásárlás.

Az autoDNA több mint 20 európai országból, valamint az Egyesült Államokból és Kanadából, több mint 50 000 különböző, az autóiparban szolgáltatásokat nyújtó intézménytől tartalmaz adatokat a járművekről. A piac és ügyfeleink elvárásainak kielégítése érdekében 2022. július 1-től akciós áron elérhetők a Járműtörténet-jelentések. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ügyfelek átfogó alvázszám ellenőrzést kapnak jelentés vagy jelentések segítségével egy stabil áron, függetlenül az autoDNA ajánlatban elérhető jelentések számától.

 

 

Summary
Új autoDNA Járműtörténeti Jelentés
Article Name
Új autoDNA Járműtörténeti Jelentés
Description
 2022 július 1-től az autoDNA jJárműtörténeti Jelentés további értékeket kínál ügyfeleink számára.
Publisher Name
autoDNA
Publisher Logo