Céges információk

információ autoDNA-rólAz autoDNA Európa és talán az egész világ egyik legnagyobb adatbázissal rendelkező, on-line járműtöténeti és alvázszám ellenőrző szolgáltatása.

autoDNA rendszere teljes körű járműhasználat felkutatást biztosít a használt autók előéletéről. Szolgáltatásaiban a Járműtörténeti Riportok mellett az autóipari cégek adott autótípusra vonatkozó fontos információi is fellehetőek. Riportjainknak köszönhetően az ügyfelek sokkal nyugodtabban vásárolhatnak a használtautó piacon.

Az autoDNA rendelkezik a világ egyik legnagyobb használt autókat összefoglaló adatbázisával. Az egyszerű működés és a 0-24 órás szolgáltatás folyamatos és hatékony újszerű szolgáltatást biztosít. A lekérdezésekhez csak a jármű alvázszámára van szükség. Az alvázszám megadásával Ön számos Riport és szolgáltatás közül válogathat.


Az autoDNA adatállományában több millió autó és egyéb jármű van megőrizve. A Járműtörténeti Riportban bemutatott információk bárkinek egyszerűen megadják a gépjármű kulcsfontosságú tulajdonságait. Ügyfeleink elvárásainak és a folyamatos fejlesztéseknek eredményeképpen rendszerünk széleskörű információt biztosít az adott gépjármű adataiból. Szolgáltatásunk szisztematikusan bővül, új partnereink egyre több és több adat elérését biztosítják ügyfeleinknek.

Tekintse meg Partnereinket!

Az autoDNA egyedülálló szolgáltatása nemcsak a használt jármű előéletére ad betekintést, hanem olyan járművekkel kapcsolatos információkat is biztosít Önnek, mely segítségével könnyebben választhatja ki autóját. Tekintse meg blogbejegyzéseinket, ahol hasznos ötleteket és cikkeket találhat!.

 

Még ma tegye próbára az autoDNA szolgáltatását! Miért várakozik, hiszen ingyenes!Ingyenes alvázszám lekérdezés
Hibás alvázszám