Alvázszám értelmezés - Alvázszám lekérdezés

Nézze meg milyen egyszerű! Mindösszesen három lépés és kész a jelentés. A jármű alvázszáma olyan mint az emberi DNS kódja, ha ezt megtudjuk szerezni, akkor megmondjuk, hogy kiféle-miféle lehet embertársunk, vagy járművünk.

Ingyenes alvázszám lekérdezés

Ön begépeli az azonosító sorozatot

A 17 karaktert megadva rendszerünk nagy munkába kezd, partnereink on-line szervereiből elkezdi az adatok lehívását és összegyűjti Önnek a riport elkészítéséhez szükséges információkat. Ne feledje, az alvázszámban „I”, „Q” és „O” betűk nem szerepelhetnek.

Információk az Alvázszámról

Az alvázszám lekérdezésével Ön megkapja, hogy a járműről milyen adatok állnak a rendelkezésre.

A keresés eredményekét rendszerük akár egy puzzle összeválogatja a riporthoz szükséges információkat. Az adatkutatás, alvázszám lekérdezés ingyenes. Ezután a rendszer minden kétséget eloszlatva összeállítja a lekérdezett gépjármű járműtörténeti jelentésének anyagát.
Mindezeken túl Ön megtudja, hogy mennyi és milyen információ áll rendelkezésünkre az autótól.

Az Önnek megfelelő riport kiválasztása

Ön eldönti, hogy az alvázszám lekérdezés eredményeként adódóan melyik a leghasznosabb riport az autó megvásárlásához. Az elemzésből látható, hogy mennyi és milyen adat érhető el a járműről. Ha döntött, akkor akár csak egy, akár az összes riportot is megrendelheti.

Figyelem, a megvásárolt riportot PDF. formátumban töltheti le a szerverünkről, amelyet mi automatikusan - a fizetési folyamat alatt- e-mailben is elküldünk Önnek.

Kérje le az alvázszámot! Csak néhány kattintás és megtudhatja a kiválasztott autó előéletét.

BMW alvázszám lekérdezés/h3>

BMW benne van az első 10 leggyakrabban importált autótípusban. Menő típus, széles modellválaszték, vonzó teljesítmény. Emlékezzen rá, használt BMW-t vásárol nem árt tudni annak előéletét. A drága autótípusnak még drágább a javítása! Csak egy alvásszám lekérdezés és megkapjuk a gyártási dátumot, forgalomba helyezést, tulajdonosok számát, felszereltséget.A BMW alvázszámát az autó papírjain kívül a a jobb oldali lengéscsillapítónál, vagy a szélvédő bal alsó részén találhatjuk.

Toyota alvázszám lekérdezés

Használt Toyota sem ismeretlen fogalom útjainkon - országunkban hivatalosan jelenlevő exkluzív Japán márka. A legkisebb modelltől a legnagyobb van belőle választék. A használtak többsége nyugatról származik, több hibrid az USA-ből szivárgott be hozzánk. Az alvázszám lekérdezéssel megbizonyosodhat, hogy a kínált típus egyezik-e a gyártottal. A Toyoták alvázszámát, az motortérben a kerékdobnál, az első szélvédő bal oldalán alul találhatjuk meg.

Volkswagen alvázszám lekérdezés

Magyarországon is az egyik legnépszerűbben importált autótípus. Rengeteg van belőle a piacon, éppen ezért viszonylag nagy a buheráció, az alkatrész cserebere lehetősége. Használja ki a lekérdezés előnyét és győződjön meg arról, hogy az autó valóban az az autó amit hirdetnek. A VW alvázszámát a tűzfalon, a jobb első ülésnél - a kárpit alatt" és a szélvédő bal oldalán alul találhatjuk.

Audi alvázszám lekérdezés

Audi is benne van az első 10 import márkában Magyarországon. Egész Európából hozzák. Közép- és felső- kategóriás autókén sokan csak használtként engedhetik meg maguknak. Kiváló minőségben és tartóssággal készített autótípus. A km.-számláló visszatekerők kedvence. Ön is megriadna egy 350 00 km-t futott típustól, pedig (ha karbantartják) még sokat örülhetne neki! Tájékozódjon és kérjen riportot a kiszemelt autóról. Az alvázszámot a dokumentumokon kívül a szélvédő bal alsó részén találhatja meg. Figyeljen a balkormányosból-jobbkormányosra átkerációra is!

Opel alvázszám lekérdezés

Ha belföldön vagy külföldről Opelt szeretne vásárolni, akkor Önnek fontos az ár/érték arány. Sok autós véleménye szerint kiváló "olcsó" típus, ezért Ön is vigyázzon a pénzére: alaposan vizsgálja meg a kiszemelt példányt. Sokak közülük baleset után is "újra" élesztenek, mert megbecsüli ezt a márkát a piac. Nem árt az alaposság: mielőtt megveszi, kérjen riportot. Azzal spóroljon, hogy nem költ arra, amire nem kellene. A típuson az alvázszámot az alábbi helyeken találja: tűzfalon, utasülés előtt, szélvédő bal alsó részénél, néha a pótkeréknél.

FORD alvázszám lekérdezés

Az egyik legnépszerűbb márka. Alsó- középkategóriás típusait sokan keresik. Jó választás lehet Fordot behozni, de azért nem árt az óvatosság: kérdezzen rá az alvázszámra és döntsön! Vajon minden igaz, amit az autóról hirdetnek? Kérjen riportot és megtudja. A Fordokon a vázszámot az utasülésnél, a tűzfalon vagy a szélvédő bal alján találjuk.

Renault alvázszám lekérdezés

Évek óta az egyik legnépszerűbb márka. Figyeljünk a futásteljesítményére! Éljünk a lehetőséggel! Kérdezzünk rá az autó előéletére. Modelltől és típustól függően az alábbi helyeken találhatjuk meg az alvázszámot: jobboldali rugótorony, tűzfal jobb oldala, utasülés előtt a padlólemezben és a szélvédőnél.

Mercedes-Benz alvázszám lekérdezés

Mercit venni mindig is presztízs kérdés volt. Ki ne szeretne vezetni egy olyan autót, amelyre mindenki felfigyel? Olyan típus, melynek a kialakítása tökéletes, megjelenése irigylése méltó, biztonsága egyedülálló. Sokan vágynak erre, ezért itt kell a legóvatosabbnak lenni. Egy apró, figyelmetlenség, "kihagyott részelt" és mélyen nyúlhat a zsebébe. Ennél a típusnál legyünk a legóvatosabbak! Nagyszerű autó, kivételes tulajdonságokkal. Feltéve, hogy eredeti/hirdetett állapotban van! A kereskedők nagy kedvence... Ha elhisszük hogy jó, akkor képesek vagyunk megfizetni a hirdetett árát. Vétel előtt ezért nem árt erről megbizonyosodni az előzményekről. Gondoljon bele: egy teljes riport lekérdezése az autó értékének talán 0,01%-a. Van több kérdése? Nincs kétség, ennél a márkánál kötelező a biztonság! Néhány perc, sok-sok 100 eFt.-ot "hozhat". Ennél a típusnál -az autó dokumentációin kívül- az alvázszámot a jobboldali rugótoronynál, a tűzfalon, és az utasülés előtt találhatja meg.

Skoda alvázszám lekérdezés

A Skoda márkanév kitörölhetetlen a magyar vezetési kultúrából. Ne tagadjuk, a szociban Ők voltak a "kalapos" sofőrök. Mára megváltozott a márka: VW minőség olcsóbbítva. Nem szabad figyelmen kívül hagyni ennek típusnak német minőségű változatát. A statisztikai szerint a Fábia lottó 5-ös az Európai piacon. Több mint 100 ezer db. keresi új gazdáját. Találja meg Önnek a legmegfelelőbbet! Kérjen a járműtörténeti riportot, hogy megtalálja az igazit! Az alvázszám a korábbi megszokott helyen található.

Citroen alvázszám lekérdezés

Talán nem a legnépszerűbb, de a legkényelmesebb alsó- középkategóriás autó. A kényelem lovasa. Többek nagyra becsülik komfortját, ezért visszatérnek a márkához. Mielőtt megvenné kérdezzen rá az eredeti felszereltségére! Ha a kényelem fontos, akkor ez az Önnek megfelelő típus. Az alvázszámát a -papírokon kívül- a jobb rugótoronyban, a tűzfalon és a műszerfal jobb oldalán találhatja.

Peugeot alvázszám lekérdezés

A Peugeot francia típust nagyra becsülik a magyar autósok. Széles modellválaszték egyszerű elnevezések: növekvő sorszámok az újabb modelleket jelölik, míg az első szám növekménye az autó nagyságát adja meg. A nagyobb autóknak nagyobb. a tervezett futásteljesítése is. Ha megtalálta az Ön számára megfelelő típust, akkor kérje le a kocsi járműtörténeti riportját. Ne vegyen zsákbamacskát! A típuson az alvázszámot a jobboldali rugótoronynál, a szélvédő bal alsó részénél, a csomagtartó alsó lapján találja.

Seat alvázszám lekérdezés

A Seat márka talán a legjobb ár/érték viszonyt adja az autósoknak. Létezik a fiatalok körében kedvelt izmos modellje is. Ha kiszemelte az Ön részére megfelelő típust, akkor kérdezzen rá az alvázszámára. Az alvázszámot itt is a megszokott helyeken találhatja: jobb első rugótoronyban, a tűzfalon és a műszerfal bal oldalán a szélvédő aljánál.

Mazda alvázszám lekérdezés

Magyarországon a legnépszerűbb típus, importja 83% -al nőtt 2014-ben ! Sokat hoznak be nyugatról hozzánk, aminek az előéletét autoDNA riport lekérdezéssel megtudhatjuk. Ha jó példányt talál, akkor biztos lehet abban, hogy kitartóan fogja szolgálni Önt és családját. A Mazdákon az alvázszámot az autó dkumentumain kívül a tűzfalon, az utasülés előtt a padlólemezben. Az alvázszám lekérdezés ennél a márkánál is százezreket hozhat.

Fiat alvázszám lekérdezés

A Fiat az olasz népautó. Bírja a gyűrődést, nem presztízsből veszik. Széles típusválaszték a miniautótól a kis teherig. Rengeteg származik olasz importból. Az olaszok - valljuk be- nem túl jó autógazdák. Tehát ha Fiat vásárlásával kacérkodik, akkor a járműtörténeti jelentés jó szolgálatot tehet.... Az alvázszámot a jobb első rugótoronyban, a csomagtartó fenéklemezén, az utasülés előtt találhatja.

Honda alvázszám lekérdezés

A sportos Japán kifejezés mára picit megváltozott. Bővült a típusválaszték, de a minőség maradt! Mérnökileg az egyik legjobban megtervezett típus finom kivitel, műszaki innovációk, folyamatos "műszaki" piacvezetés. Jó autó és az ára is az. Pontosan ezért a márkakereskedők levadásszák az olcsó viharvert példányokat, majd picit kikozmetikázva elsütik azokat a magyar piacon. Érdemes tehát vigyázni és kihasználni az autoDNA tehetségét. Az alvázszámot a általában a tűzfalon találjuk.

Volvo alvázszám lekérdezés

Ha nem akarunk a pofátlanul gazdagok kasztjába tartozni, akkor a svéd presztízsmárka a reális választás . Minőség, biztonság, magas színvonal. Mivel drága típus, sokan csak használt autóként engedhetik meg maguknak. Belenyúlhatunk ha nem vigyázunk, Az autó értékének a 0,01%-ért megnyugtatgatjuk magunkat hogy álmaink járműve nem egy kiglancolt balesetes autó volt korábban. A Volvókon az alvázszám a szélvédő bal alsó részénél, a tűzfalon és a középső oszlopba ütve találhatjuk. 

Ingyenes alvázszám lekérdezés
Hibás alvázszám