A Riportok megtekintése

Megvásárolt riportjáról szóló véleményét bátran ossza meg másokkal is. Az Ön véleménye segítheti mások döntéshozatalát. Ez nemcsak a többi vásárlónak, hanem nekünk a riport készítőinek is fontos, hogy folyamatosan emelni tudjuk a szolgáltatásunk színvonalát. Véleményét és a ránk fordított idő előre is köszönjük. Kérjük látogassa rendszeresen weboldalunkat!
Vélogatott vélemények
- Damian
Pontszám: 3/5
Néhány dolog nagyon tetszik a Riportban, de van ami hiányzott nekem a lekérdezéskor. A jármű körözése és a futásteljesítményre vonatkozó 3 bejegyzés nagyon hasznos volt a döntésemben. A felszereltségi lista is jó infó a vásárlónak, lehet valami sérült az extrák közül, így lecserélték azokat. Hibát nem jelentettek az autóról, ebből nem tudtam eldönteni, hogy nem volt sérült, vagy csak nem jelentették azt. Fényképet sem kaptam, amit hiányoltam. Ennek ellenére a kiválasztott autó árának 0.1% értékéért sokat segített a döntésemben.
- Piotr
Pontszám: 3/5
Sok jó visszajelzést találtam az oldalon, ezért megosztom az enyémet is. Megakadt a szemem egy BMW-n, amit független on-line oldalon hirdettek. Magánszemély hirdette, nem kereskedés! Néhányan a fórumról ajánlották az alvázszám lekérdezést. Az ingyenes szolgáltatás nem adott választ semmire. De addig, amíg a teljes Riport nem kerül túl sokba, lekértem azt is. Végül is pénzt spóroltam azzal, hogy nem vettem meg azt a BMW-t, mert ahogyan kinézett a hirdetés előtt, az nem volt túl szép. Végül másik BMW-t kerestem.
- Jakub
Pontszám: 5/5
Másodszor használtam az autoDNA Riportot. Korábban a feleségemnek kerestünk autók. Lekérdeztük az alvázszámot, semmi különös dolog nem derült ki a kocsiról. Most én cserélek autót. Megtetszett egy kocsi, lekérdeztem és tessék, kisteherautóként használták! Az alvázszám elég volt kideríteni azt, hogy eredetileg cégautó volt és a kereskedelemben használták. Ezt a 2. tulaj persze elhallgatta. Jó áron kínálták, korábbi cégautóhoz képest még a futásteljesítménye sem volt túl nagy. Ez egy jó típus, mások is dicsérték, így megvettem a kocsit. A cégautóra hivatkozva még alkudtam egy picit az árából. Most én vagyok az elégedett 3. tulajdonos vagyok.
Átlagos értékelési pontszám
Riport típusa
Átlagos pontszám
Összeg
autoDNA Járműtörténeti Riport
3.7
(átlag 3 vélemények)
3
autoDNA Riport Franciaországból származó járművekre
3.0
(átlag 1 vélemények)
1
Ingyenes alvázszám lekérdezés
Hibás alvázszám