A Riportok megtekintése

Megvásárolt riportjáról szóló véleményét bátran ossza meg másokkal is. Az Ön véleménye segítheti mások döntéshozatalát. Ez nemcsak a többi vásárlónak, hanem nekünk a riport készítőinek is fontos, hogy folyamatosan emelni tudjuk a szolgáltatásunk színvonalát. Véleményét és a ránk fordított idő előre is köszönjük. Kérjük látogassa rendszeresen weboldalunkat!
Vélogatott vélemények
- Lukasz
Pontszám: 3/5
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy külföldről hozzak be autót a családomnak. Ezt sokan kockázatosnak tartják. Rátaláltam az autoDNA lekérdezésre, ami még azt is megmondta, hogy a kiszemelt autó több ezer kilométerre van tőlünk, ezért másik autót keresek. Elég volt csak az alvázszámot megadnom és egy csomó hasznos információt tudtam meg a járműről. Nagyon egyszerű, és ésszerű, megéri az árát. Ajánlom másoknak is. Néhány EURO szinte semmi egy autó árához.
- Csaba
autoDNA Járműtörténeti Riport
Pontszám: 3/5
Örülök, hogy rászántam magam a fizetős riport-ra, megóvott egy km "bűvölt" autó megvásárlásától, pedig az autót leellenőrizhető, garantált futásteljesítménnyel hirdették (~ 77.000 km ~177.000 km). Riport-ban találtam fotókat is az autóról, ami hitelesebb képet nyújtott az autó előéletéről és valós állapotáról. Megúsztam a "befürdést" következő kiszemelt autónál is használni fogom. Ami miatt csak 3/5 az értékelésem, az a szervíz történet hiánya, pedig az autó leasing cégé volt.
- Jakub
Pontszám: 5/5
Másodszor használtam az autoDNA Riportot. Korábban a feleségemnek kerestünk autók. Lekérdeztük az alvázszámot, semmi különös dolog nem derült ki a kocsiról. Most én cserélek autót. Megtetszett egy kocsi, lekérdeztem és tessék, kisteherautóként használták! Az alvázszám elég volt kideríteni azt, hogy eredetileg cégautó volt és a kereskedelemben használták. Ezt a 2. tulaj persze elhallgatta. Jó áron kínálták, korábbi cégautóhoz képest még a futásteljesítménye sem volt túl nagy. Ez egy jó típus, mások is dicsérték, így megvettem a kocsit. A cégautóra hivatkozva még alkudtam egy picit az árából. Most én vagyok az elégedett 3. tulajdonos vagyok.
Átlagos értékelési pontszám
Riport típusa
Átlagos pontszám
Összeg
autoDNA Járműtörténeti Riport
4.0
(átlag 4 vélemények)
4
autoDNA Riport Franciaországból származó járművekre
3.0
(átlag 1 vélemények)
1
Weboldalunkon az információ feldolgozását "Cookiek" segítik. Az oldal további használatával Ön elfogadja a cookik alkalmazását. További információ a cookikról.