Együttműködő partnereink

A tökéletes és magas színvonalú szolgáltatás biztosítása érdekében jó kapcsolatot alakítottunk ki a világ vezető járműlekérdező szolgáltatókkal.

Kölcsönösen segítjük egymást A legnagyobbak támogatását is élvezzük. Van ennél jobb ajánlás?

Együttműködő partnereink


VWE NAP

VWE

VWE Hollandia: a valaha Hollandiában beregisztrált használtautó információkat gyűjtő hivatal.

RDW (Közlekedési Minisztérium) és NAP (Nationale Auto Pas) VWE összegyűjti és szolgáltatja is a holland autók adatbázisát. Széleskörű adatbázisa a jármű műszaki adatait ,a Km-számláló állásokat, a műszaki vizsgák eredményeit és ezeken az információkon túl még a tulajdonosok számát is megadja.

Az adatok olyan megbízható forrásokból származnak, mint a Közlekedési Minisztérium, autós márkakereskedők, biztosító társaságok, lízing cégek, márkaszervizek és műszaki vizsgabázisok.


traffic Safety and Transport Supervision Agency - partner autoDNA

VOSA

VOSA (Közlekedési és Forgalombiztonsági Iroda) működteti az egyik legnagyobb járműgyártói adatbázist. Legfőbb feladata a a balesetek kielemzése. Az ott gyűjtött adatokkal a szervezet a járművek műszaki biztonságának ellenőrzési szinvonalát és a gépjármű közlekedés biztonságát emeli.

A VOSA programjában a további feladatok is szerepelnek: többszintű járműtechnikai vezetési képzések, közlekedésbiztonsági szemináriumok, megjelenés kiállításokon és fórumokon.


autocheck - partner autoDNA

AutoCheck

Az AutoCheck amerikai szolgáltatása a világ legnagyobb adatbázisával rendelkező szolgáltató, több EZER hírforrásból táplálkozik: amerikai és kanadai irodák, rendőrösök, tűzoltó parancsnokságok, műszaki vizsgabázisok, szakszervizek és mindenki, akinek "hivatalos dolga" van a járművel. 4 billió adat 500 millió autóról, kimondani is sok... Nem vitás, az AutoCheck a "legnagyobb".

Az Experian technology információkat szolgáltat olyan weboldalaknak, mint az eBay Motors, CarsDirect.com, CarMax.com és az NADAguides.com.

Az AutoCheck riport tartalmának megismeréséhet tekintse meg az alábbi mintát:„Mintariport megtekintése””.


Ha Ön használt autót vásárol, számítson a bizalmunkra! Segítünk a helyes választásban.
Egy olyan szolgáltatást adunk, amely segítségével a használt autójának kiválasztásában Ön jól fog dönteni.

Ingyenes alvázszám lekérdezés
Hibás alvázszám