Alvázszám lekérdezéssel védekezzünk az autónepperek ellen.

Egy tapasztal autókereskedő az orránál fogva vezeti leendő vásárlóját: hip-hopp előkerül egy agyonlapozott szervizkönyv ( akár 4-8 azonos pecséttel), a km futásteljesítmény valahogy mindig a “hazai” elvárásoknak megfelel és persze az autó is sérülésmentes 10-ből 9 szer…. A legegyszerűbb védekezés az autó előéletének lekérdezése  Az alvázszám lekérdezés hogyan segíthet?  Az használtautó kereskedők saját üzleti eredményük Czytaj więcej »

Megújult a Francia Riportunk tartalma, 2 napos AKCIÓ!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az ügyfeleink elvárását és jobb kiszolgálását biztosítva ezentúl az autoDNA riportokban a Franciaországból származó járművek sérüléseit meg tudjuk adni. Rendszerünk a sérülés körülményeit is meg tudja adni; ezek nagyon fontos és hasznos  információk az autóról. Az új tartalommal kiegészített Francia riportjaink népszerűsítésére marketing kampányt indítunk:  a Franciaországból származó autoDNA Francia riport Czytaj więcej »

Hogyan nézzünk meg autót? Ne csak a dukkó vastagságát vizsgálja!

Miközben nézegetjük az autóhirdetéseket, mindig ott motoszkál a fejünkben a kérdés: Vajon ez sérült lehetett-e korábban?” Az biztos, hogy ott figyel a hirdetések között több olyan jármű, melyet a lakatosak már sokat dolgoztak… Vegyük a realitásokat: ha az autó olcsó és kevés km.-es még az évjárat is kedvező a többi viszonyított típushoz,  akkor nagyon valószínű, Czytaj więcej »

Modern műszaki megoldások

A modern technológiák autóipari alkalmazásai egyértelműen növelik a biztonságot és az utazás komfortját: talán egy évtized sem telik el és találkozhatunk vezető nélküli autóval is.  Azonban, amíg az önműködő autókba mi mind „egyszerű” utasok csak beszállunk, próbáljuk kihasználni a vezetést segítő technika legújabb vívmányait. Ezzel a fejlődéssel fokozatosan élvezetessé és tesszük az utazásunkat. A modern Czytaj więcej »

4 autóipari trend a Teslalától

A vezető elektromos autógyár a Tesla, fontos fejlesztési bejelentést tett. Nem sok idő telt a vadi új fejlesztésű „X” névre keresztelt SUV bemutatásától – melynek névadó ötletét a tető panelbe szerelt zsanérok elrendezéséből adódó felfelé, „X” alakban nyíló ajtók adják. Ellentétben Európától a Tesla az USA-ban hódít, nagy konkurenciát adva a Mercedes, Lexus és BMW Czytaj więcej »