Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Dodano przez

Kedves Vásárlóink és Ügyfeleink! Az autoDNA csapata Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván Önöknek! Megérkezik az ünnep és eljön idő a családi kapcsolatok ápolására, amely feltöltődést adhat munkánkhoz és életünkhöz. Köszönjük, hogy velünk közösen fedezhette fel kiválasztott autójának előéletét. autoDNA csapat

Automata váltós autó: mit kell tudni az ilyen felszereltségű autóról a vásárlás ELŐTT?

Aki még nem vezetett automata váltós autót,  felteheti a kérdést magának: miért nem vagyok elfogadó típusú vezető? Ezen váltók javítása drága, és a piacon sokan csak használt autóként választják ezt a “luxust”. Ilyen típusú autó választása előtt olvassa el a különböző megoldásokról szóló cikkünket; hogyan is teljesítenek  ezen autók a hétköznapjaikban. 

Utasbiztonság: milyen passzív biztonsági felszereltségű autót válasszunk?

Az autó választásakor az egyik legfontosabb szempont az utasbiztonság megfelelő mértéke. Addig, amíg a biztonság mértéke több tényező összességének az eredménye, általánosan nem lehet kijelenteni, hogy egy autó “biztonságos”, vagy “nem biztonságos”. Írásunk általánosan összefoglalja napjaink autóinak utasbiztonságot növelő berendezéseit, műszaki megoldásait; mely alapján Ön is elgondolkodhat következő autójának kiválasztásakor. Ha Ön komolyan gondolja az utazás Czytaj więcej »

Gázüzemű autó vs. Hybrid autó

Nincs kétség Hybrid a jövő: Magyarországon a takarékos autóvezető statisztikailag mindig a benzines autó LPG átalakítása vagy modern dízelkocsi között vacillál. Ha kitekintünk a világtrendek felé, akkor észrevesszük, hogy a világpiacon egy harmadik alternatíva erősödik: jönnek a Hybrid autók. Egyre több található belőlük a használtautó piacon is.  Valóban megéri Hybrid autót venni? Ennek eldöntésében segíthet Czytaj więcej »

Benzin, Dízel vagy LPG? Melyiket válasszam?

Amikor autót cserélünk mindenkiben feltevődik a kérdés: milyen motorral szerelt típust válasszunk? Benzin Dízel vagy LPG?  Nálunk mindhárom üzemanyag kapható. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Ezzel a cikkel a kiválasztásban próbálunk segíteni. Kompresszió gyújtású motorok, Diesel üzemű járművek Előnyök Hasonló teljesítmény eléréséhez kisebb méretű és fogyasztású motor kell mint egy benzines motor. Tartós (főleg Czytaj więcej »